6/07/2012

32

Huhhuhh. Kauheesti ois tekemistä, mutta näin sairaslomalaisena ei kauheesti nappailis nousta ylös sängynpohjalta. Ylläri flunssa iski ja nyt on nenä kipee kaikesta niistämisestä. Jos ei muuta ni työvuorot väheni 9 kappaleeseen. Sit se on ohi.

Näiltä näkymin kämppähomma on saatu jokseenkin hoidettua, riippuen tietty vuokranantajista et hyväksyykö ne uuden järjestelyn. Mut siis jos tää nyt menee niinku pitäis ni on kyllä helvetinmoinen kivi pois harteilta! Pitää kyllä antaa äärimmäisen iso kiitos kavereille jotka jakso auttaa ja huudella muille ihmisille tosta kämpästä siinä vaiheessa ku mulla loppu ideat kesken. <3

Maanantaina Conor muuttaa meidän yhteiseen kämppään odottelemaan mun saapumista. Onneksi siellä ei yksinäistä tule olemaan koska meidän lisäksi kämpässä tulee asumaan 5 muuta tyyppiä ja koira. :) Vähän jännittää että mitä tommosesta yhteiselosta tulee, mutta se nyt vissiin on ihan normaalia.

Pitäis yrittää keksiä läksiäisiin jotain kivaa tekemistä, oisko ideoita? Ihan jees varmaan istuu puistossa jos on kiva ilma, mut kyllä seki käy vanhaks aika nopeesti. Ja jossei oo hyvä ilma ni pitäiskö sitä sitte istua vaan jossain baarissa koko päivä? No kai sitä nyt yheks päiväks jotain keksii kun on vaan kavereita ympärillä!

Meen takas kuumehoureilee tonne sängynpohjalle. Toivottavasti tää menee nopeesti ohi ku en nyt vaan jaksais. :)

(onneks kerkesin sunnuntaina näyttää näinki hyvältä ennen ällöflunssaa!)

2 comments:

  1. Komee Elde!
    Ja odotas vaan, se koira on kuitenkin sellainen irlanninsusikoira tai Conor on salaa sellaisen sinne hankkinut. Sitten se kuolaa ja istuu päälle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oon kyl nähny sen koiran eikä se viimeks ainakaan ollu semmone, mut kovasti se taas tänään uhkaili sellasella :D toivon vaan parasta ettei semmone oo ovella odottamassa ku pääsen sinne.

      Delete