6/11/2012

28

Gahhhhh.

Vaikka flunssa onkin jo paranemaan päin, siivous ei silti nappaa mitenkään ihan liikaa...
Puhuin tossa jokunen päivä sitten Heken kanssa siitä että itse siivoaminen ei ole mikään kamala juttu vaan se on sen aloittaminen. Kunhan saa jostain nurkasta aloitettua niin siivoamiseen yleensä menee aika vähän aikaa. Tänään edes se jostain pienestä aloittaminen ei ole ottanut tuulta siipiensä alle. :( Olen nyt sentään saanut tiskattua ja katsottua läpi ~ 3 vuoden paperit läpi ja silppunut turhat liput ja laput roskikseen. Jos sitä aamulla ennen töitä saisi imuroitua kun ei millään tänään innosta.

Eilen innostuksissani muutin osoitteeni ja siinä touhutessa tajusin että olisihan sen voinut tehdä fiksumminkin. No mutta nyt mennään tällä. 10. heinäkuuta alkaen posti kulkee uuteen kotiin. :) Päivä päivältä alkaa jännittää enemmän ja takaraivossa on koko ajan pieni ääni kuiskimassa että mihin hittoon sitä on taas ryhtyny. Silti innostus on äärimmäisen suuri! Huomenna täytyy käydä ostamassa paketointiteippiä ja alkaa kasaamaan laatikoita säästettäviä kirjoja yms. varten. Paha tapa alottaa kämpän pakkaamiset super aikasessa vaiheessa.

Ens viikolla saan seurakseni ystävän Irlannista. Ystäväni viihdyttää minua täällä keskiviikosta lauantaihin, todennäköisesti muuttolaatikoiden keskellä. Saa taas nähä mitä siitäkin tulee. Lupasin kierrättää kyseistä herraa äärimmäisen halvoissa ja ällöttävissä baareissa. Ja meillä on diili että saan tunkea jotain tavaroitani herran matkalaukkuun jotka hän sitten vie poikaystävälleni. Jos sais edes pikkasen jotain tavaroita sinne ettei tarttis miettiä sitä 20kilon rajaa niin paljoa...

Huomenna takas töihin, mutta sitä ennen moikkaamaan kämppistä kallioon! Morjens :)

No comments:

Post a Comment