6/24/2012

15 days, 23 hours

Aika menee siivillä. Pikkasen reilu pari viikkoa aikaa ja sit se on moro.
Tässä kämppää siivotessa tän viikon jäljiltä on ujosti haikea olo. Kaveri oli tosiaan käymässä täällä Irlannista ja mulla oli ihan super hauskaa. Pieni pala mun tulevaa kotia oli täällä ja pohdittiin maailman menoa ja kaikkea tyhmää mitä on tullu tehtyä siellä ja täällä. Nyt kämppä tuntuu vaan tyhjältä kun täällä ei ole enää tyyppiä juttelemassa mukavia irkkuaksentilla. :D Kämppiskin on jossain juhannuksen vietossa ties missä. Haikea olo on myös jättäessä Suomea ja kaikkia kavereita ja perhettä. Onneks muutan kuitenki ihan siedettävän matkan päähän että voi tulla käymään puolin ja toisin.

Huomenna alkaa soittorumba vuokratyypille mistä ei nyt ole mitään kuulunut, ja sormet ristissä toivon ettei kyseinen herra ole missään lomalla. Tai itseasiassa toivon ettei se koko firma oo lomalla... :| Ens viikonloppuna pitäis muuttaa ja viettää ekat läksiäiset. Ujo hoppu päällä ja koko ajan pitäis juosta jossain eri paikoissa.

Kaks päivää vielä töitä ja sit loppuu sekin parin vuoden yhteiselo. Vaikka hetkittäin on tuntunut siltä etten välttämättä kuulu joukkoon niin tulee silti ikivä ihania työkavereita! Entisiä ja nykyisiä. Ne huonotkin työhetket on tuntunut siedettäviltä kun takahuoneessa on kivoja tyyppejä joille voi vähän mutristella väsymystä ja huonoja päiviä.

Nyt vielä vähän siivoomista ja sitten jotain pieniä tavaroita kantoon ja äitin luokse siivoomaan vähän lisää!
Toivottavasti kaikilla on ollut hyvä juhannus!

No comments:

Post a Comment