6/18/2012

21

Things are looking up!

Tänään on ollu ihan ääripää eiliseen verrattuna. Oon melkein varma että oon raskaana tai on vaihdevuodet kun mieliala heittää kuperkeikkaa. Heräsin aamulla neljältä töihin ja olo oli yllättävän hyvä, töistä kotiin tullessa kaikki oli täydellistä ja halusin vaan halailla kämppistä. Ja siinä vaiheessa kun kaveri tuli kattomaan kämppään ja tossa eteisen kohdalla sano vaan että 'I'll take it!' niin tuli entistä parempi olo.
Nyt kunhan vuokranantajat saa samoille reiteille ja hyväksymään tän homman ni voi pistää rattaat pyörimään!

Tänään on ollu semmonen olo että kyllä kaikki järkkääntyy. Toi eilisen luovutus fiilis on nyt jääny kokonaan johonki ojaan ja nyt vaan mennään täysillä eteenpäin. Heti kun toi kämppähomma alkaa selviintymään niin tulee vaan parempi olo!
Huomenna vielä hektikseen alennusmyyntiduuniin ja sitten onkin melkein koko loppuviikko vapaata! Saa pikkasen relata ja järkkäillä (mitä nyt siitä kaverin viihdyttämiseltä kerkeää, jos koko tyyppi on edes hengissä provinssin jäljiltä....)

Äärimmäisen paljon paremmin mielin toivottelen hyvää yötä tänään!!

1 comment:

  1. Jeah \o/ Toivottavasti taas suksi luistaa ja toivis toveri pääsee kämppään asusteleen. Meikäki eilen oli ihan naama norsarilla päivällä, mut tänään on sitten lahnaolo, että huomenna voi olla kivaa :D

    ReplyDelete