7/12/2012

koti

Oon nyt kaksi päivää ollut uudessa kodissa enkä pysty lopettamaan hymyilemistä. Kahteen päivään on mahtunut paljon kaikkea tekemistä ja myös mukavia laiskoja hetkiä.

Tiistaina lähtiessä suomesta olo oli suunnattoman haikea. Kentällä hyvästelin äidin, isän sekä siskon. Muutama tippa tuli linssiin siinä lähtiessä kohti turvatarkastusta, mutta silti lentoa odotellessa tuli mitä iloisin olo. Lento tuntui maailman pisimmältä. Dublinin kentällä Conor oli vastassa ja voi jumalauta. Nähtiin ekaa kertaa kolmeen kuukauteen ja se oli aivan uskomattoman ihanaa. Kentältä lähdettiin kohti keskustaa ja käytiin juomassa tuopit meiän vakkari mestassa ennen kun lähdettiin kämpille päin.

Päästiin kämpille ja meiän huone on super kiva. Conor oli maalannu ja sisustanu tauluilla sun muilla. :) Hetken hengailun jälkeen mentiin moikkailemaan kämppiksiä ja päädyttiin istumaan keittiössä koko ilta ja seurattiin yhden kämppiksen keksien paistoa. Kämppikset on super mukavia ja kämppä on ihana!

Vielä ois kauheesti kaikkea byrokratiahommaa mitä pitäis hoitaa, mutta ei sitä kai tarvii ihan heti alkaa hoitaa. Eilen sain sentään hankittua itelleni liittymän! Kohta pitäis vissiin suunnata keskustan suuntaan ja nähä kavereita. Mun tarvii joku päivä pistää kuvia ja kirjotella enemmänki tästä kaikesta. :)

Halusin vaan kertoa että kaikki on aivan loistavasti vaikka vieläkään en oikein usko todeksi tätä koko hommaa. Ehkä parin viikon päästä sitte jaksais tajuta että mä oikeesti asun täällä! :)

No comments:

Post a Comment