7/03/2012

6 days 21 hours

Aloin kirjottaa mut sit hävitin ajatuksen enkä yhtään tiiä et mitä piti sanoo.

No, ens viikolla tähän aikaan oon jo toivottavasti vieny tavarat uuteen kämppään ja tekemässä jotain kivaa.
Tavarat saatiin muutettua äidin luokse ja nyt majailen täällä ensi tiistaihin asti. Perjantaina tavaroiden roudaamisen jälkeen istun ahdistuneena täällä kun tavaraa tuntui olevan niin helvetisti, kaveri soitti josko lähtisin käymään puistossa... Pääsin kotiin sunnuntaina iltapäivällä. Oli mm. varjoläksiäiset niille ketkä ei pääse varsinaisiin läksiäisiin ensi perjantaina. Oli kyllä äärimmäisen hauskaa istua täysin tyhjässä huoneessa kaikkien hyvien kaverien kanssa ja kuunnella musiikkia paskasta matkaradiosta. Tuli jotenkin kauheen haikee olo jättää ne kaikki tänne. Tiedä sitten miten paljon tulee tirauteltua itkua oikeissa läksiäisissä.

Eilen aloin pakkaamaan matkalaukkua. Sain suurimman osan vaatteista pakattua ja sitten iski masennus. Tila loppuu kesken ja painoakin tuli jo vaikka kuinka paljon. Ehkä en sitten ota mitään muuta mukaan. Yritän paikallistaa rinkkaa jostain josko sen ottais ihan koneeseen asti mukaan... Hemmetti.

Huomenna aamulla pitäis viedä avaimet uudelle vuokralaiselle. Vaikka kiinteistötyyppi ei ole vieläkään vastannut ja on ihan täys mulkku, niin me vähän ollaan sumplittu juttuja ihan keskenään... :D Ehkä tää viel tästä.

Aika loppuu kesken ja ahistaa mutta silti mennään eteenpäin ilosin mielin! :)

No comments:

Post a Comment