7/16/2012

Ensimmäinen päivä yksin kotona. Parempi puolisko palas tänään arkeen ja meni töihin. Sain rauhassa purkaa kaikki loputkin tavarat ja siivota huonetta. Huomaan kyllä että tää vaatii suhteellisen paljon totuttelua asua täysin uudessa paikassa kun ei oikein tiedä miten jotkut perusasiat toimii.

Viime viikkoon mahtui äärimmäisen paljon pubeja, klubeja, keikkoja, kavereita ja uusia tuttavuuksia. Perjantaina löydettiin vahingossa super mukava ja ihana pikku pubi. Erittäin tyypillinen vanhojen herrojen pubi, muttei mitenkään väkinäisen oloinen. Sinne täytyy joskus mennä käymään uudestaan.


Lauantaina oli kavereiden keikka mitä odotin innolla. Aiemmin ei ole ollut mahollisuutta nähä bändiä livenä ni nyt oli pakko mennä. Se keikka tosin jäi vähän pääesiintyjän varjoon. Ikinä en ole nähnyt mitään niin hämmentävää, harmi ettei ole mitään kuvia siitä keikasta. Laulaja oli pukeutunut tiukkaan punaiseen kokovartalo spandex asuun jonka päälle oli vedetty hopeiset tangat ja mustat paljettihousut... Ja tässä tapahtumassa oli tosiaan esiintymässä ~12 metallibändiä, kavereitten punkbändi ja tämä. Oli kyllä tosi hauskaa. Sunnuntai sitten syystä tai toisesta menikin aika laiskoissa tunnelmissa..

Nyt ois sitten aika kammata naamaa ja lähteä ensimmäistä kertaa yksin keskustaan täällä asuessani. Käyn hakemassa Conorin töistä ja sit mennään leffaan! Morjens :)

No comments:

Post a Comment