7/09/2012

1

Huomenna on lähtö. Matkalaukku on pakattu, siskon super pakkaustaitojen avulla. En ois varmaan ikinä saanu kaikkea tota tavaraa ite mahtumaan tohon laukkuun. Tänään pitää pakata käsimatkatavarat, minkä ei nyt luulis olevan niin kauheen vaikeeta...

Viikonlopun aikana oon onnistunu tulee kipeeks. Lauantaina aamulla keuhkot sattu niin saakelisti, ääntä ei enää lähteny ja yskitti koko ajan. Ääni on nyt tullu jokseenki takas mutta yskiminen on vaan pahentunu ja keuhkot sattuu edelleen. Ihanaa näin muuton alla. Pääsee lentokoneeseen yskimään keuhkojaan pihalle kaikkien muiden matkustajien päälle :) Kohta meen vielä kerran käyttämään suomen lääkäreiden hienoa palvelua, katotaan miten käy! Kaiken tämän lisäksi nostin eilen matkalaukkua jotenkin hassusti (puoli tyhjänä) ja onnistuin rikkomaan selän uudestaan. :( Onneks se ei nyt oo niin paha mitä viimeks mutta miten hemmetissä on mahdollista et kaikki hajoo just nyt. Ja onneks oli vielä kaiken maailman särkylääkkeitä sun muita viime kerralta jäljellä niin sai jotain apua tähän kipuun.

Jos sitä tässä tekis vähän ruokaa ja alkais valmistautumaan sinne lääkäriin menemiseen. Vihaan istua metrossa kun yskittää. :( Ei kai sillä oikeesti sit niin väliä.

Toivottavasti sitä törmäis vielä johonki tuttuihin kun pyörin siellä keskustan suunnilla. :)

Erittäin yskäiset ja jännittyneet terkut kaikille :)

No comments:

Post a Comment