5/15/2012

55 päivää

Olisin mieluusti postaillut tänään pankissa odotellessa mutta syystä tai toisesta bloggeri ei suostunut toimimaan puhelimessa ni päivitellään sit nyt!

Eilen pääni valtasi suunnaton epätoivo kaikkien asioiden hoitamisen suhteen. Totuus läpsi päin naamaa, 55 päivää aikaa lähtöön eli jokusen päivän vähemmän aikaa saada asiat pois päiväjärjestyksestä. Vaikka asioita ei välttämättä kamalan paljoa ole, ne on aika pitkälti sellasia hommia jotka vie paljon aikaa ja miettimistä ja soittelua ja juoksemista, ja suurimmaksi osaksi ne on vielä sellasia juttuja joista mulla ei ole minkään näköistä käsitystä eikä näytä olevan juuri kenelläkään muullakaan. Välillä pistää ihmetyttämään tämä byrokratian täyttämä maailma, missä niitä asioita hoitavat ihmisetkään ei tiedä miten niiden kuuluisi mennä saati sitten saada hoidettua. Ja jos totta puhutaan niin en kyllä ikinä ole ollut mikään asioitani hyvin hoitava tyyppi ja vihaan mennä mihinkään toimistoihin keskustelemaan yhtään mistään. Joten voipi olla että suurin osa tästä epätoivosta löytyy ihan sieltä oman pääkopan uumenista, siitä omasta suhtautumisesta näihin juttuihin.
Onneksi sentään tänään pankissa oli äärimmäisen mukava poika joka jaksoi kertoa mulle kaikista rahahommista ja vääntämään siitä rautalangasta koska en oikein ymmärtänyt! :)

Eilen olin toka vikassa työpalaverissa, keskusteltiin läpi mm. mun kuukauden mittaisesta kesälomasta ja irtisanomispäivästä. Lähtö alkoi tuntua entistä todellisemmalta. Vaikka vieläkään en jotenkin ymmärrä. Varmaankin parin viikon asumisen jälkeen tajuaa ettei tarvitsekkaan lähteä takasin kotiin, kun siellä on jo!

Onneksi ulkona on jo melkein kesä, vaikka terassille asti en ole vielä päässyt niin ehkä sitä voisi kotitekoisesti ottaa lasin siideriä ja mennä parvekkeelle istumaan aurinkoon ja yrittää tehdä listaa kaikesta mitä pitäis saada aikaan. Hyvä suunnitelma!

Aurinkoista tiistaita!!

No comments:

Post a Comment