5/22/2012

49

Moikka!

Tuntuu siltä että olisin vaan laiskotellut enkä saanut mitään aikaan viime päivinä. Olen viettänyt äärimmäisen paljon aikaa äidin luona ja heitellyt vaikka minkä sortin tavaroita roskiin ja kirppiskasaan. Olen saanut tyhjennettyä kolme suht isoa vaatekaappia, yhden lipaston ja yhden muuten vaan kaapin kaikesta tavarasta. \o/  Voin siis hyvin mielin viedä äidille varastoon huonekaluja ja muita tavaroita tilalle kun lähden! :)
Ja tänään sain hoidettua puhelinasioita saunalahden kanssa, äärimmäisen iso kiitos sille erittäin iloiselle ja piristävälle naiselle siellä puhelimen toisessa päässä! Vielä pitäis ehkä uskaltaa soittaa maistraattiin ja postiin ja selvittää että onko mahdollista siirtää kirjat ulkomaille mutta silti saada postia suomeen. Jotkut sanoo että on mutta en itse löytänyt mitään virallista vastausta tähän. Ilmeisesti ainakin tilapäisesti se käy mutta tiedä siitä sitten. Kamalan hankalia tämmöset!

On se jännä että heti kun aurinko alkaa paistaa niin alkaa taas tämä jatkuva päänsärky. Tekisi mieli nauttia kesästä intopinkeenä mutta jatkuva hedari ei väisty! Voihan se johtua stressistä, tai siitä että öisin juoksen sarjamurhaajia pakoon pimeissä metsissä ja se uni on sitten vähän katkonaista... :)


Enkä edes osannut näyttää hehkeältä syödessäni kesän ensimmäistä mansikkaa, mutta silti haluan lähettää hyvin kesäiset terveiset siirtyessäni istumaan pihalle miettimään maailman menoja! puspus :)

No comments:

Post a Comment