8/29/2012

päivittämisen laiskuus

Olen kauheasti epähuomioinut tätäkin hommaa. Jotenkin on ollut niin paljon hässäkkää ja tekemistä ettei oo vaan saanu aikaseks. Vaikka tietty oon kaikki päivät kotona ja yritän leikkiä kodin hengetärtä, välillä vähän huonomalla menestyksellä ja super päiväunilla...

Viime päivityksen jälkeen mentiin tapaamaan Conorin vanhempia. Stressailin kauheasti kun en yleensä vaan toimi tollasissa tilanteissa, mutta tyypit oli äärimmäisen rentoja! Tuli siinä viikonlopun aikana nähtyä Conorin äiti, isä, mummi, täti, serkku, sisko ja siskon mies. Suurimman osan ajasta istuin hiljaa mutta kyllä se siitä pikkuhiljaa. Sinä viikonloppuna kun kerta oltiin siellä maaseudulla päin mentiin läheiseen kaupunkiin (kylään??) käymään paikassa jossa periaatteessa tavattiin ensimmäistä kertaa. Oli jotenkin outo olo miettiä että just vasta istuttiin siinä pubin tupakointialueella traktorin vieressä ekaa kertaa (:D) ja yhtäkkiä mä oon muuttanu toiseen maahan ja me asutaan yhessä. Hassua!

patsasjäbä
ammui

meikä terassilla

Sunnuntaina sit lähettiinki takas Dubliniin ja sattu oleen bank holiday, eli vapaa päivä maanantai, ni lähettiin vähän rilluttelemaan muutaman kaverin kanssa. Muistikuvat on jokseenki hatarat mutta onneks seuraavana päivänä yleensä löytyy jotain kuvia kamerasta... :D Loppuviikkona oli kauheen nättejä ja lämpimiä päiviä ja kunhan vaan pyörittiin ympäriinsä.

meikä puistossa

Tosta seuraavana viikonloppuna käytiin kääntymässä Dublinin eläintarhassa. Hitto et oli iso ja hieno paikka! Kauheesti eläimiä mistä en oo kuullukkaan ja sit kaikkia kivoja söpöjä. Harmitti vaan kun oli niin lämmin ilma että suurinosa eläimistä vaan torkku jossain piilossa. Ne mitkä ei ollu piilossa oli super siistei! Niinku kirahvit ja virtahevot ja sarvikuonot ja elefantit ja laiskiaiset ja ja ja!! :)

kiraffei

Sit olikin siivousviikko kun sain muutaman vieraan suomesta! Esa ja Iina tuli morjenstaa ja oli kauheen kivaa. Muutaman päivän ne asu täällä meiän kämpillä ja sitte meni hotelliin keskustaan että on helpompi liikkua siellä suunnilla eikä tartte maksaa busseista niin kauheesti. Tuli kierreltyä pubeissa ja keskustassa ja tyypit pääs kiertelee muutamat perus turistikohteetki niinku guinnessin tehtaan ja jamesonin tislaamon (miten niin kaikki täällä liittyy alkoholiin...?) Tyypit pääs kans kattoo Social Distortionin keikkaa, joka tais olla koko matkan pointti! Mulle tuli jossain vaiheessa kauheen hyvä fiilis ku kierreltiin keskustassa ja oikeesti tiesin missä paikat oli ja pystyin suunnistaa ja neuvoo että mihin tarvii mennä. Mulla kun tiedetysti on maailman huonoin suuntavaisto ni oli kiva huomata että alkaa oppii. :)

äärimmäisen karvaton lepakko luonnontieteellisessä museossa

Tyypit lähti torstaiaamuna takas ja sit olikin taas jo viikonloppu. Siellä Conorin kotihuudeilla oli festarimeininkejä. Otin perjantaina varaslähdön ja hyppäsin kavereitten kyytiin Conorin ollessa vielä töissä. Ajeltiin ja hengailtiin ja katteltiin bändejä ja oli kauheen hauskaa. Lauantaina käytiin perhelounaalla Conorin perheen kanssa. Sen vanhemmilla oli 33-vuotis hääpäivä. Sinne oli kiva mennä kauheessa krapulassa muutaman tunnin unilla. "Kiva nähä teitä toista kertaa ikinä, anteeksi jos tuoksun hiukan vanhalta viinalta :) Hyvää hääpäivää!!" .... No kaikki meni kuitenkin hyvin ja viikonloppu oli täynnä hauskaa ja kivoja tyyppejä!

löydettiin naama

meikä idioottina

kuvaustaito kertoo tuhat sanaa mun viikonlopun olotilasta...

Nyt onkin otettu iisisti muutama päivä ja saan taas tänään alkaa siivoomaan hullun lailla kun mun sisko tulee käymään huomenna. \o/ Pääsee taas kiertelee ja kattelee kaikkia paikkoja läpi. Ja sitte on kans Conorin synttärit! Jotenki tässä kuukauden aikana ollu kauheesti kaikkee tekemistä ja kauheesti menoja. Mut eipähän oo käyny aika pitkäks ku on paljon kaikkee! :) Mun pitää mennä nyt suihkun kautta siivoomaan ja sit tarttee tehä omenapiirakka ku oon himoinnu sellasta ties kuin kauan!

Loppukevennykseks vielä kuva linnuista luonnontieteellisessä museossa.

tits

No comments:

Post a Comment